2002
Peter Lund Madsen HjerneMadsen
Et interview med lægen Peter Lund Madsen, som handler om hans nye tekster til den kommende nye cd, med titlen ”Hjernen”.

Danmarks Radio P2.
"Kulturpassagen" d. 26. okt. Tid 12 min.

  Hør indslaget her


Hjernens struktur

Da ordene blev væk
Thomas Bidstup Jeppesen erindrer ikke året 2000 som et godt år. I maj måned blev han kørt ned af en lastbil. Da han vågnede, fungerede hjernen godt nok bortset fra han havde mistet talens brug - en tilstand, der kaldes afasi. Noget af en katastrofe for et menneske, som er vant til at tjene sit brød i det journalistiske fag. Montagen er et udsnit af hans lyddagbog fra 2000 til 2001.

Danmarks Radio P1.
"Montage". d. 19. og 24. okt. Tid 20 min.

 

Pjese fra "Hjernesagen" om Afasi Afasi
Et interview med afasiramt Dorthe Reimer og Kristian Lund Vogt. Afasi beskrives og forklares af talepædagog Gerald Fischer tilknyttet Århus Kommunehospital og Århus Teater og af Ole Laursen, lederen af Hjerneskadecenteret Århus.

Danmarks Radio P1.
"Indblik". d. 18. okt. Tid 11 min.

 
Hør indslaget her

Cuttings Advokatdigteren
Advokaten Simon Eilrich er i sin fritid også digter og meget interesseret i cykelløb. Nogle af hans digte blev tilknyttet den nye cd "Cuttings", som er komponeret af Lisbeth Iversen.

CD´eren blev præsenteret i Århus Musikhus. Efter en oplæsning og koncerten fortalte komponisten Lisbeth Iversen og advokaten Simon Eilrich mere om projektet.

Danmarks Radio P1.
"Alfabet". 2. okt. Tid 12 min.

 

Statens Mediesamling
Hør en spændende reportagen om Statsbibliolekets lydarkiv. Udsendelsen giver levende historiske lydindtryk.

Det Åbne Båndværksted.
Sept. 2002. Tid 25 min.

---- Hør udsendelsen he
r ---->

 

TIL TOP