space picture
Kursusafdelingen - forside

ÅBEN UDDANNELSE
KORTE KURSER


Skriv godt og klart
Webkommunikation
Lær journalistik forfra
Journalistisk specialisering
Professionel kommunikation

Gode spørgsmål og svar

Mød kursisterne
Undervisere

Værd at vide
Tilmelding
Kontakt os


Nyhedsbrev

Støttemuligheder


Diplomuddannelsen 

 

space picture

 

Mød kursisterne:

Mit journalistkursus var en åbenbaring

Marianne Sommer (født 1966), er uddannet fra Den Danske Eksportskole og som korrespondent, havde en spændende karriere, men drømte om at blive journalist. En dag faldt hun tilfældigt over Journalisthøjskolens tilbud om åben uddannelse. Det blev et vendepunkt i hendes arbejdsliv:

Marianne Sommer er nu fast etableret i kontorfællesskabet Spot Kommunikation. Et freelancebureau få minutters gang fra Rådhuspladsen i København:I forårssemestret 2006 deltager Marianne Sommer i uddannelsen
Fotografer til din artikel. Hun har tidligere gået på Nyhedsformidling og Sprog, feature og reportage. Disse uddannelser har nu skiftet navn til Journalistisk Metode 1 og Faktaformidling med storytelling.

Læs mere om Marianne Sommer på sommerjournalist.dk

Formidling af landbrugsstof med liv og sjæl

Janne Hansen (født 1953) har en stor del af sit liv beskæftiget sig med landbrug på forskellig vis, og er uddannet som agronom i Canada. Hun søgte ind på Åben uddannelse for at blive bedre til at formidle sin specialviden om dette område:

 

Janne Hansen var i mange år ansat indenfor minkopdrætning. Men det første kursus førte hende videre til både jobskift, og mere åben uddannelse:

Janne Hansens første forløb var Skriv journalistisk Hun har også taget Journalistik fra en anden verden, Sprog, feature og reportage (som nu hedder Faktaformidling med storytelling

Læs mere om Janne Hansen og hendes arbejdsplads på
Danmarks JordbrugsForskning.


Oplev en sekvens fra Skriv journalistisk

Vær med nogle minutter i Lars Borups kursus Skriv journalistisk, hvor du lærer at skrive historier, der både fænger og informerer læserne. Hør lidt om journalistiske redskaber og metoder i praksis. At genkende og ikke mindst til selv at finde, udvikle og skrive en god, journalistisk historie.De fleste deltagere har en anden uddannelse i forvejen, men vi forlanger faktisk kun, at du skriver og taler dansk.