2003

Steffen Brandt. Fotografi fra tv2fan.dk En Højholtfan bekender
En koncentreret halv time i selskab med digte, musik og ord fra to kunstnere med sans for modersmålets sproglige finurligheder. En hyldest til Per Højholt fra en af hans store fans, tv-2 sangeren Steffen Brandt.
Danmarks Radio P2.
"Alfabet" d. 27. dec. Tid 30 min.
Hør udsendelsen her

Per Højholt i Århus
En reportage om udstillingen
"Per Højholts visuelle verden”
på Statsbiblioteket i Århus.
Jeg besøgte udstillingens skaber cand. mag. Carsten Puggaard, nede i Statsbibliotekets kælder, under hans arbejde med udstillingens opsætning. Talte også med et stort højholtfan, Steffen Brandt.

 

Danmarks Radio P2.
"Alfabet" d.6 sept. 2003 Tid: 10 min.

  Hør indslaget her

Billede fra DBB.dk Danmarks Blindebibliotek
Jeg besøgte Danmarks Blindebibliotek og fik stedets historien, fortalt af DBB´s chefbibliotekar, en af bogindlæserne og en lånermedlem af Danmarks Blindebibliotek.

Danmarks Radio P2.
"Alfabet" d.28 juni 2003. Tid: 11 min.

  Hør indslaget her

Akvarel af Robert Corydon Robert Corydon
Et klip fra DR-arkivet omkring digteren Robert Corydon. Sendt som en præsentation af den nye netudstillingen Corydon - mellem ord og billede
på www.afsnitp.dk

Danmarks Radio P2.
"Alfabet". 25 jan. Tid 7 min.

  Hør indslaget her


Musikskulptur

En skulptur med lyde og musik, som er til berøring, at røre ved dens flader, huller og at trykke på knapperne. Den er fokuseret på blindes oplevelse af værket. Jeg talte med skulpturens komponist Edina Hadziselimovie, ved ferniseringen af skulpturen på Det Kongelige Bibliotek. Den blev også beskrevet af den blinde Hanne Olsen, med hendes "syn" på musikskulpturen.
Danmarks Radio P2.
"Kulturpassagen". 14 maj. Tid 13 min.

  Hør indslaget her

TIL TOP